2011-05-03 15:38:56• hírek • (x)

15 év a minőség és a komolyság jegyében!

A Technosam Kft. már több mint 15 éve van jelen a Romániában, és tevékenysége révén hozzá tudott járulni az ország Észak- Nyugati régiója fejlődéséhez, mert a cég által nyújtott szolgáltatásokra komoly igény mutatkozott a belföldi és nyugati befektetők részéről.

A cég legfontosabb alapelvei a minőség, komolyság, korrektség. Ez által komoly szakmai hírnévre tettek szert az évek során. A Technosam alaptevékenysége ipari automatizálások tervezése, kivitelezésére, üzembe helyezése és szervízelése, új tevékenységeik ipari berendezések szakértői vizsgálata, korszerűsítése, szennyvíz és ivóvíz rendszerek teljes automatizálása. Nemrégiben fontos és egyben szükséges fejlesztést tudtak véghezvinni, ugyanis a cég bővíteni tudta szakmai tevékenységének körét, így ma már képesek villamos energiatakarékos rendszerek teljes elvégzésére, ezek teljes automatizálására, mely alapja lehet egy sikeres vállalkozásnak. A Technosam az ipari automatizálás és a villamos meghajtások terén végzett munkájával már számos díjat sikerült elnyernie, köztük kiemelkedő volt a 2004-ben országos első SMC- díj, melyet Románia Parlamentjében adtak át.

A hatékonyabb munkavégzést csak fejlettebb eszközökkel, műszerekkel, illetve jól megtervezett géprendszerrel és a megfelelő időszakos karbantartással lehet véghezvinni. E téren a Technosam teljes körű szolgáltatást tud nyújtani, ugyanis villamos elosztók és vezérlő szekrények gyártásával, energetikai auditok és energetikai mérlegek készítésével, sűrített levegőjű hálózatok tervezésével és kivitelezésével, lakossági valamint ipari szennyvízhálózatok automata rendszerének a tervezésével és a kivitelezésével, valamint energia- hatékony és környezetvédő projektek kivitelezését és e rendszerek teljes körű karbantartásával is foglalkozik a vállalat. A Technosam az évek során több helyi vagy nyugati vállalat képviselője lett, köztük a híres Siemensé, de a Schneider Electric, Moeller, SMC, Omron, AtlasCopco, illetve több nagyobb cég is partnere lett a Technosam Kft.-nek.



A Technosam az energiatakarékos rendszerek megtervezése és üzembe helyezése terén nyújtott szolgálataival a továbbiakban is hozzá kíván járulni üzleti partnerei sikeréhez.

A következő 10 évre a Technosam Kft. Vezetősége a cég tevékenységi körének bővítését, alkalmazottai számának növelését és Románia észak-nyugati régiójában a piacvezető pozíció betöltését tervezi. Az elmúlt 10 év bizonyítja, megvalósítható célkitűzésekről van szó. Cégük üzleti politikája a környezetbarát és energiahatékony rendszerek megvalósítására alapszik, mert tudják, hogy a Földet nem örököltük az elődeinktől, hanem bérbe vettük az unokáinktól…

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: